top of page

Activiteiten 

We vergroenen waar mogelijk, organiseren kennis-activiteiten, doen onderzoek naar onder andere luchtkwaliteit en organiseren kleinschalige evenementen om onze ambitie waar te maken. Hoe doen we dat? SAMEN, dus in co-creatie. Soms komen ideeën en initiatieven vanuit ons, soms vanuit bewoners, organisaties of een combinatie daarvan. De diverse vergroeningen op verschillende plekken, vormen uiteindelijk een groen lint over de Stadhouderskade: The Green Mile. Heb je een leuk idee die past binnen onze ambitie, mail ons dan. 

AGENDA

Beeld landingspagina.jpg

Na het grote succes van vorig jaar, organiseren we ook dit jaar weer een clean-up. Dit jaar op vrijdag 13 september 2024 van 9.30-13 uur. Meld je aan via deze pagina. 

14 mei 2024 @10 uur
inplanten bloementuin 

Insectenhotel.jpg

Het Carel Willinkplantsoen krijgt een boost voor de natuur met twee inheemse bloementuinen. Samen met Alies Fernhout, ook wel bekend als Alies Natuurlijk, ontwerper van ecologische tuinen en tevens gif-vrije kweker in Lutkemeerpolder, gaan we met Yuverta studenten Urban Green Development, Sanne Horn en Jurjen Hoogervorst de eerste planten inplanten. 

15 april 2024 @19.15
Inspiratiesessie vergroening  

Inspiratie sessie vergroening The Green Mile.jpg

Regen, wind, droogte en nog meer regen. Het weer veranderd en dat is te merken. Wat gebeurt er allemaal in de stad, op de Stadhouderskade en hoe kun je op het weer voorbereid zijn met je tuin, balkon, gevel of met de buurt? Kom naar onze inspiratie sessie in samenwerking met Het Groene Loket, Weerproof en Natuur&Milieuteam Zuid om alles te leren over vergroening en direct aan de slag te kunnen! 

bottom of page